Aftenmatch 2017

Taarbæk Sejlklubs ugentlige aftenmatcher 2017 begynder mandag d. 1. maj. klokken 19.00.

Du kan læse invitationen/sejladsbestemmelserne her

Der er altid brug for gaster på deltagerbådene, så hvis du gerne vil ud og sejle men mangler en båd, så kom ned på havnen omkring klokken 18.00. Hvis du henvender dig hos dommerne på altanen, så hjælper vi dig med at finde en båd.

Efter aftenmatchen er der præmieuddeling i klubhuset hvor der også kan købes øl, vand og sandwich. Juniorere får 1 sodavand og 1 sandwich gratis.

I Taarbæk Sejlklub er det frivillige dommere, der står for afviklingen af vor aftenmatcher.

Kunne du tænke dig at hjælpe til og samtidig bruge et par hyggelige timer i klubben kan du skrive til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk

Taarbæk Sejlklub - Havnevej 6 - 2930 Klampenborg cvr: 16 46 62 12 Webmaster: Thomas Thue